Welkom bij G3NESIS-3D

 

Center_Img_01

G3NESIS

Oorsprong, ontstaan, creatie. Woorden die ook van toepassing zijn op de wereld van 3D printen. In een maatschappij waarin de digitale wereld meer en meer verweven zit, zien wij het als een revolutionair gegeven dat door middel van 3D printen deze in werkelijkheid omgezet kan worden. Meer en meer wordt er in de computer ontworpen zoals gebouwen, voertuigen, schepen en machines. Daarnaast worden objecten, mensen en dieren ingescand als een 3D computermodel. Met deze data is, het dankzij 3D printen, mogelijk om deze te materialiseren.

Het klinkt als iets uit science fiction, maar het wordt elke dag meer werkelijk. Dagelijks zijn er nieuwe berichten over toepassingen van 3D printen. Wat gisteren nog niet mogelijk was blijkt vandaag een realiteit. Het robotiseren van productie is uiteraard al even aan de gang, maar het feit dat 3D printers nu ook bereikbaar zijn voor iedereen, zal een vrijheid tot gevolg hebben vergelijkbaar met de uitvinding van de drukpers.

G3nesis-3D

Downloaden of zelf modelleren van 3D bestanden, het maakt niet uit. Op het moment waarop u uw eigen eerste 3D print vasthoud, zult u zelf ervaren hoe deze vrijheid voelt.

Op deze website zullen wij u op de hoogte houden met nieuws van de laatste ontwikkelingen en inzichten. Tevens kunt hier terecht voor gedegen advies en voor een zorgvuldig samengesteld gamma van 3D printers en filament. Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan ons 3D printing center voor persoonlijk advies.

Wij van G3NESIS-3D willen u graag begeleiden in uw ontdekking van deze revolutionaire techniek. Aan de hand van gedegen ondersteuning en het leveren van een passend gereedschap, zullen wij ervoor zorgen dat u zich met vertrouwen kunt begeven in deze interessante nieuwe wereld.

Center_Img_02

Center

Cursussen & Workshops

Sub-Center_img

Over ons

Wie zijn wij?

Sub-OverOns_img

Store

Alles 3D Printing

Sub-Store_img

Contact

Vragen?

Sub-Contact_img

Veiligbetalen

LearningCenter

3dprinterspecialist